Tisztelt Látogatónk!

Köszönjük hogy meglátogatta blog oldalunkat. Célunk hogy folyamatosan bemutassuk cégünk legfrissebb termékeit, szolgáltatásait és eredményeit. Kérjük tekintse meg weboldalunkat is: www.nkrcompany.hu

2013. jún. 19.

Zárt rezgőadagoló, magas tisztaságú alkalmazásokhoz

Ahogy ígértük minden héten jelentkezünk valamelyik újításunkkal, fejlesztésünkkel. Elég szép a lista így érdemes visszalátogatni.

A mai témánk a zárt rendszerű fejlesztett rezgőadagolónk lesz. A rezgőadagolónk fejlesztése egy régebbi történet, de most ismét fejlesztettünk rajta. Kettős célunk volt: egyrészt hogy lezárjuk, leburkoljuk az egységet így megvédve a külső portól és víztől, valamint hogy olyan csatorna rögzítése módszert használjuk, amely egy egyszerű békazáras megoldással, csavarhúzók nélkül teszti lehetővé a csatornák leszerelését. Így könnyebbé válik a tisztítás is.Hogy valami pontosabb adatot is adjunk, a rezgőadagoló zártsága, védelme IP43-asnak tekinthető. Azaz apróbb méretű szilárd tárgyak és fröccsenő víz ellen ez már védett megoldás. A burkolat anyaga természetesen rozsdamentes anyagból készült. Ez sok alkalmazásnál is előnyös, hiszen a nagy fokú tisztíthatóságot, tisztaságot igénylő helyeken, a zárt rendszer kézenfekvő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése