Tisztelt Látogatónk!

Köszönjük hogy meglátogatta blog oldalunkat. Célunk hogy folyamatosan bemutassuk cégünk legfrissebb termékeit, szolgáltatásait és eredményeit. Kérjük tekintse meg weboldalunkat is: www.nkrcompany.hu

2012. dec. 13.

Függőleges rendszerű csigás poradagoló

Végre fényképen is bemutathatjuk függőleges rendszerű csigás adagolónkat, melyet porok töltéséhez készítettünk. A rendszer pár dologban eltér a hagyományos megoldásoktól. Először is a csiga mozgását szervo rendszer végzi. Mivel a szervo nagyon pontos, gyors és szabályzott hajtásra képes eszköz, így remekül támogatja a különböző adagolási receptek kezelését. Az egyes termékeket sokszor más-más paraméterekkel kell adagolni. A szervo segítségével a kezelő könnyedén megváltoztathatja a csiga fordulatát, sebességét, gyorsulását, lassulását, forgási irányát.  

A gép kezelése egy színes, érintőképernyős felületen keresztül lehetséges. A HMI-n keresztü állíthatók a paraméterek, hívhatók elő az adagolási receptek és számos visszajelzést is ad a gép állapotáról.

Az adagoló vezérlő része ezenkívül rendelkezik a további kiszolgáló egységek irányításához szükséges modulokkal és csatlakozási felületekkel is (pl. felhordó)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése