Tisztelt Látogatónk!

Köszönjük hogy meglátogatta blog oldalunkat. Célunk hogy folyamatosan bemutassuk cégünk legfrissebb termékeit, szolgáltatásait és eredményeit. Kérjük tekintse meg weboldalunkat is: www.nkrcompany.hu

2012. márc. 6.

NKR Company a III. Junior Expo-n az Agria Parkban

Nagyon izgatott vagyok ugyanis rengeteg új hírünk van, nem is tudom hogy melyikkel kezdjem.
Inkább egy gyors összefoglalóval kezdek. Ezekről majd részletesebben is beszámolok.

Elkészült az új rendkívül jó minőségű kétcsatornás, kétmérleges adagolónk. Az építőelemek mind lézeres kivágással, CNC hajlítással, marással készültek, újraterveztük a rezgőadagoló csatornákat és csatlakozófelületeket.


Ezen kívül hamarosan írom a beszámolót az első távfelügyelhető gépsorunkról. A gépsor rá lett csatlakoztatva a LAN-ra, automatikusan megy a központi adatbázisba a termelési napló, a HMI kezelőpultra egy webböngészőből is rá lehet lépni, itthonról tudjuk monitorozni a PLC-t stb. Tényleg fantasztikus.

Most először használtuk az OMRON 3,5"-os képátmérőjű színes és költséghatékony NQ sorozatú kezelőtablóit. Most végeztem a HMI program megírásával. Kicsit többet kellett vele dolgozni, hogy hozza az eddig megszokott kezelhetőséget, de a 256 színű felület mindenért kárpótolt és végül rendkívül felhasználóbarátra sikerült elkészíteni a felületet. A tablót egy OMRON CP1L-lel együtt használjuk. Rendkívül praktikus, kompakt PLC-ről beszélünk, ami a híres CP PLC család tagja. Így ezt is az OMRON CX-Programmer-rel lehet programozni, ami nagyon jó, mert nem kell megszokni egy új fejlesztői környezetet.


És végül az aktualitás.

Jövő hét végén mi is részt veszünk az egri Agria Parkban megrendezett Junior Expo-n, mint kiállítók. Nagyon várjuk a kiállítást, több izgalmas témával készülünk. Sok olyan területet is bemutatunk, ami közel áll hozzánk és jól tükrözi a gondolkodásunkat, a modern technikához való hozzáállásunkat.

Témáink:

-Digitális technikák
-Virtualizált alkalmazások és teszt környeztek,
-Virtualis munkakörnyezet (App-V, Ceedo)
-Digitális vezérlés zenei alkalmazásoknál (Line6)
-Hálózatba kapcsolt PLC-k és HMI-k
-Adatgyűjtés a termelésről SQL Server-be
-Termék nyomkövetési lehetőségek
-3D-s tervezés és szimuláció - Mi előzi meg a gyártást?
-Intelligens ipari automatizálási megoldások
-OMRON szervo hajtások
-OMRON CX-One: egyéséges környezet, virtualizált tesztkörnyezet.

Lesz diavetítés, remélhetőleg még színes érintőképernyős terminálokat is tudunk mutatni, illetve a nagyszerű OMRON szervo hajtást élőben. Bemutatom a csúcsmodell digiális gitáromat (James Tyler Variax - JTV-69) és a hozzá tartozó, hálózati kábellel csatlakoztatott POD HD500 multieffektet. Együtt bármire képesek. :)Érdemes eljönni, mindenkit várunk!

Időpontok:

Március 16. 12:30 a kiállítás megnyitása, 20:00-ig
Március 17. 10:00-20:00 kiállítás


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése